Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Ludwicki Marek, Ludwicki Michał
W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.
Cena: 89.00 zł
77.97 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 77.97 zł
Książka
Dostawa
- Kurier Inpost 16.00 zł
- Poczta Polska 9.50 zł
- Paczkomaty InPost 8.99 zł
- Orlen Paczka 8.99 zł
Odbiór osobisty
Opis produktu
- Autorzy
- Ludwicki Marek, Ludwicki Michał
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Wydawnictwo Naukowe PWN
- ISBN
- 9788301182090
- Rok wydania
- 2022
- Wydanie
- 1
- Liczba stron
- 418
- Oprawa
- Miękka
- Format
- 16.5x23.5cm
- Ciężar
- 0.67 kg
- Typ publikacji
- Książka
Recenzje
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt