Eat Your Greens!
Dieng Anette, Persson Ingela
Wydawca:
Dostępność:
There’s more to a potato than mash. Discover new adventurous ways to prepare a parsnip or how to cook cabbage with this book of more than 800 plant-focused recipes. From boiled beets to roasted radishes, each chapter offers countless simple methods to use a single vegetable. You’ll be swapping boiled carrots for eggplant fried with mint, garlic, and pine nuts faster than you can say “kale.” Get to know your way around the vegetable patch, and be kind to yourself and the planet in the process.
Eat Your Greens! introduces more than 40 vegetables, explaining when they’re in season, how best to store them, and what ingredients they work well with.
Eat Your Greens! introduces more than 40 vegetables, explaining when they’re in season, how best to store them, and what ingredients they work well with.
Cena: 161.00 zł
123.64 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 107.10 zł
Książka
Dostawa
- Kurier Inpost 16.00 zł
- Poczta Polska 9.50 zł
- Paczkomaty InPost 8.99 zł
- Orlen Paczka 8.99 zł
Odbiór osobisty
Opis produktu
- Podtytuł
- Plant-focused recipes for the kitchen
- Autorzy
- Dieng Anette, Persson Ingela
- Język
- angielski
- Wydawnictwo
- Gestalten
- ISBN
- 9783899559996
- Rok wydania
- 2020
- Liczba stron
- 188
- Oprawa
- Twarda
- Format
- 18.0x24.0cm
- Ciężar
- 0.84 kg
- Typ publikacji
- Książka
Recenzje
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt